Biljetter till Playoff

11 mars, 2010


Klubbledningen i Malmö Redhawks har beslutat att inte sälja biljetter till övre läktaren innan 92% av biljetterna på den nedre läktaren är sålda. Jag tycker att det rimmar mycket illa med att de samtidigt säger att de vill sälja en bättre ”produkt”, nå ut till en ny publik och locka barnfamiljer till hockeyn. De ungdomar och barnfamiljer som lockats av detta och funnit sig väl till rätta på övre läktaren under grundseriematcherna, hunsas nu av MIFs klubbledning.

Det är inte ett smart drag av ledningen i Malmö Redhawks rent marknadsföringsmässigt eftersom det knappast kommer att få gynnsam effekt på biljettförsäljningen när hockeyn återgår till vardag i höst. Dags för klubbledningen att begrunda det gamla ordspråket: Bit inte den hand som föder dig.

{ 4 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Lasse 11 mars, 2010 kl. 20:04

Ja….Mycket korkat av mif.

admin 11 mars, 2010 kl. 20:07

Håller med om att det inte är så välbetänkt av Malmö Redhawks klubbledning.

Miffare 13 mars, 2010 kl. 09:16

Detta var inte roligt! Jag har gått med mina tre ungar på hockey och satt oss uppe på läktaren eftersom det då har varit till ett rimligt pris, men nu går det inte längre… 🙁 Är det inte bara en tillfällig lösning då, tro? Eller kommer de att göra så här i fortsättningen också???

admin 13 mars, 2010 kl. 09:44

Det verkar tyvärr som att klubbledningen kommer att fortsätta på den inslagna vägen. Även till tisdagens match vägrar de släppa biljetter till övre läktaren innan 92% är sålt på den undre.
Det är ren idioti och det kommer att få konsekvenser för Malmö Redhawks publiksnitt till hösten.

Lämna en Kommentar

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: